Αναζήτηση

Βραχιολάκια εισόδου tyvek

Βραχιολάκια εισόδου Tyvek

Τα tyvek βραχιολάκια είναι πλαστικοποιημένα χάρτινα βραχιολάκια ιδανικά για μονοήμερη χρήση. Τα tyvek βραχιολάκια, είναι αδιάβροχα βραχιολάκια που δύσκολα μπορούν να σκιστούν. Κλείνουν γύρω από τον καρπό με αυτοκόλλητο ασφαλείας. Άνετα στην χρήση, με μεγάλη επιφάνεια. Στα tyvek βραχιολάκια μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο μας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλουμε. Ιδανικά για μονοήμερα event, για συναυλίες, για party, για παιδότοπους, πισίνες κ.α.

BRAXIOLAKIA_EISODOU_TYVEK

Εκτύπωση στα βραχιολάκια εισόδου tyvek 

Χάρη στην προηγμένη in-house τεχνική εκτύπωσης μας, τα βραχιολάκια tyvek μπορούν να τυπωθούν με το λογότυπό σας μέσα σε μερικές μέρες. Όλα τα τυπωμένα βραχιολάκια tyvek περιέχουν UV αποτύπωμα, προσθέτοντας επιπλέον ασφάλεια. Στα βραχιολάκια tyvek μπορούμε να προσθέσουμε barcode για περισσότερη ασφάλεια και QR code για να αυξήσουμε το interaction με τους επισκέπτες μας. 

Διαθέσιμα χρώματα Tyvek

FreshLime_Stock_Tyvek

Full Printing βραχιολάκια εισόδου Tyvek

Τα βραχιολάκια εισόδου tyvek μπορούν να τυπωθούν στους ποιό απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε τα tyvek με full printing και θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

vraxiolakia_eisodou_tyvek_

Full Printing βραχιολάκια εισόδου Tyvek με Barcode

Χρειάζεστε μεγαλύτερη ασφάλεια για το event σας ?

Για περισσότερη ασφάλεια για την είσοδο στο event σας, μπορούμε να προσθέσουμε barcode στο βραχιολάκι εισόδου σας. Τα βραχιολάκια εισόδου tyvek με barcode είναι ιδανικά για waterparks και κέντρα διασκέδασης. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει και το λογισμικό αναγνώρισης των βραχιολιών με barcode.

BRAXIOLAKIA_EISODOU_BARCODE

Full printing βραχιολάκια εισόδου Tyvek με QR Code

Στα βραχιολάκια εισόδου tyvek μπορούμε να προσθέσουμε QR code δημιουργώντας interaction με τους καλεσμένους του events σας. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει και το λογισμικό χρήσης των βραχιολιών με QR code. Πίσω από ένα QR code μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμογές συλλογής email, διαγωνισμούς κ.α.

BRAXIOLAKIA_EISODOU_BARCODE_2

κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες επιλογές σε βραχιολάκια εισόδου 

Θέλετε να δείτε τι είπαν για εμάς ? 

Κάντε κλίκ εδώ για μια απίθανη συνέντευξη ! ! ! 

Οδηγίες χρήσης για τα βραχιολάκια εισόδου Tyvek

για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Freshlime - Tyvek Βραχιολάκια εισόδου

Βραχιολάκια εισόδου tyvek

 • Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς Latex & Phthalate Όλα τα προϊόντα
  είναι χωρίς Latex
  & Phthalate
 • 100% Ελληνική εταιρία 100% Ελληνική
  εταιρία
 • Δωρεάν αποστολή δειγμάτων Δωρεάν
  αποστολή
  δειγμάτων