Αναζήτηση

Lanyards με εκτύπωση

Lanyards - κορδόνια λαιμού

Τα lanyards, είναι η άμεση αναγνώριση της ομάδας σας, στην εκδήλωση ή στο φεστιβάλ σας. Ο μεταλλικός κρίκος, στο τέλος του lanyard, είναι ιδανικός για να συγκρατεί VIP κάρτες και κλειδιά.

Τα lanyards, με την προσθήκη, accessories, μπορούμε να τα μετατρέψουμε στα πιο απίθανα gadgets όπως μπρελόκ, ανοιχτήρι, θήκη για κινητό κ.α. Η κάθετη παραγωγή μας στα lanyards, μας βοηθάει να δημιουργήσουμε οποιονδήποτε χρωματισμό επιθυμούμε και ΠΑΝΤΑ να έχετε την παραγγελία σας, την στιγμή που την χρειάζεστε.

Lanyard για εκθέσεις - Κορδόνια λαιμού για συνέδρια 

Η εταιρεία μας έχει την τιμή, να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εκθέσεις της χώρας μας, τροφοδοτόντας με lanyards - κορδόνια λαιμού, εκθέσεις όπως η Horeca - Foodexpo - Artoza, Detrop- Expo Hotel κ.α.

FrLm_1801_0675

 

Lanyard με μεταλλικό κρίκο - Κορδόνια λαιμού με μεταλλίκο κρίκο 

Τα lanyards της Freshlime, μπορούν να τυπώθουν και στις δύο όψεις. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας και στο τελειώμα τους υπάρχει μεταλλίκος κρίκος. 

FrLm_1801_0689

Lanyard με μεταλλίκο κρίκο και προστατευτικό λαιμού

Η κάθετη παραγωγή μας στα lanyards, μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε το lanyard  σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε να προσθέσουμε στο τελειώμα τους, προστατευτικό λαιμού,για το άμεσο άνοιγμα του κορδονιού.

LANYARDS_KORDONIA_LAIMOU_3

Lanyard για συναυλίες - Κορδόνια λαιμού για συναυλίες  

Τα lanyards, είναι η άμεση αναγνώριση της ομάδας σας, στην εκδήλωση ή στο φεστιβάλ σας. Η κάθετη παραγωγή μας στα lanyards, μας βοηθάει να δημιουργήσουμε οποιονδήποτε χρωματισμό επιθυμούμε και ΠΑΝΤΑ να έχετε την παραγγελία σας, την στιγμή που την χρειάζεστε.  

ejekt_lanyards

Lanyard με δυο κρίκους ειδικά για συνέδρια 

 

FrLm_1711_0303

Lanyard με ανοιχτήρι 

θέλετε να προσθέσε κάτι ακόμα στο lanyard σας ? Ένα ανοιχτήρι,στην άκρη του lanyard πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας και στο τελειώμα του υπάρχει πλαστική θήκη για το ποτήρι σας.

EZA

 

Στην συλλογή μας διαθέτουμε επίσης και lanyard χωρίς εκτύπωση, με άμεση παράδοση. Μπορείτε να κάνετε κλίκ εδώ, για να δείτε τα διαθέσιμα χρώματα στα lanyard, χωρίς εκτύπωση. 

Θέλετε να δείτε τι είπαν για εμάς ? 

Κάντε κλίκ εδώ για μια απίθανη συνέντευξη ! ! ! 

World of Lanyard 

 

 

 

για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Freshlime_Lanyards Team

Lanyards με εκτύπωση

 • Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς Latex & Phthalate Όλα τα προϊόντα
  είναι χωρίς Latex
  & Phthalate
 • 100% Ελληνική εταιρία 100% Ελληνική
  εταιρία
 • Δωρεάν αποστολή δειγμάτων Δωρεάν
  αποστολή
  δειγμάτων