Αναζήτηση

Lanyards με εκτύπωση

Lanyards - κορδόνια λαιμού

Τα lanyards, είναι η άμεση αναγνώριση της ομάδας σας, στην εκδήλωση ή στο φεστιβάλ σας. Ο μεταλλικός κρίκος, στο τέλος του lanyard, είναι ιδανικός για να συγκρατεί VIP κάρτες και κλειδιά. Τα lanyards, με την προσθήκη, accessories, μπορούμε να τα μετατρέψουμε στα πιο απίθανα gadgets όπως μπρελόκ, ανοιχτήρι, θήκη για κινητό κ.α. Η κάθετη παραγωγή μας στα lanyards, μας βοηθάει να δημιουργήσουμε οποιονδήποτε χρωματισμό επιθυμούμε. Στην συλλογή μας διαθέτουμε επίσης και lanyard χωρίς εκτύπωση, με άμεση παράδοση.

 

FrLm_1801_0675

 

Lanyards με μεταλλικό κρίκο 

Τα lanyards της Freshlime, μπορούν να τυπώθουν και απο τις δύο όψεις. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας και στο τελειώμα τους υπάρχει μεταλλίκος κρίκος.

FrLm_1711_0317

Lanyards με μεταλλίκο κρίκο και προστατευτικό λαιμού

Τα lanyards της Freshlime, μπορούν να τυπώθουν και απο τις δύο όψεις. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας. Στο τελειώμα τους υπάρχει μεταλλίκος κρίκος και στο σημείο του λαιμού προστατευτικό για το άμεσο άνοιγμα του κορδονιού.

lanyard_me_metalliko_kriko_prostateutiko_laimou

Lanyards με μεταλλίκο κρίκο και μπρελόκ 

Τα lanyards της Freshlime, μπορούν να τυπώθουν και απο τις δύο όψεις. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας. Στο τελειώμα τους υπάρχει μεταλλίκος κρίκος και αποσπώμενο μπρελόκ.

lanyard_me_metalliko_kriko_mprelok

Lanyard με θήκη για ποτήρι

θέλετε να προσθέσε κάτι ακόμα στο lanyard σας ? Μία θήκη για ποτήρι σας στην άκρη του lanyard πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Το υλικό τους είναι πολυεστέρας και στο τελειώμα του υπάρχει πλαστική θήκη για το ποτήρι σας.

lanyard+me_thiki_gia_potiri

World of Lanyard 

 

 

 

για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Freshlime_Lanyards Team

Lanyards με εκτύπωση

 • Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς Latex & Phthalate Όλα τα προϊόντα
  είναι χωρίς Latex
  & Phthalate
 • 100% Ελληνική εταιρία 100% Ελληνική
  εταιρία
 • Δωρεάν αποστολή δειγμάτων Δωρεάν
  αποστολή
  δειγμάτων